Om Sikt
Våra kunder

VI LYFTER FRAM STYRKOR

SIKT hjälper chefer, ledningsgrupper, personal och hela avdelningar att tänka på det nya sätt som driver företaget framåt. Vi har specialiserat oss på kreativt, konceptuellt och medvetet tänkande i företagsmiljö. Mycket handlar om att plocka fram det ni redan är bra på och göra ännu mer av det. Steg för steg.


Vi fokuserar alltid på styrkebaserade processer som får hela organisationen att lyfta.

"Jag får en kick när min organisation lyckas indirekt
beroende av mig. När jag upptäcker att 'Wow,  nu börjar
de tänka annorlunda!'. Att mina vibbar har gjort en
förändring och andra går åt rätt håll."

 

Ett problem är oftast utgångspunkten för ett förändringsarbete. När vi väl identifierat vår frågeställning så har vi möjlighet att antingen arbeta problemlösande eller styrkebaserat för att komma vidare. Problemlösning brukar fungera fint när det gäller tekniska problem och apparater som inte fungerar men det kanske inte alltid är så när vi ska hantera frågeställningar i organisationen.

 

SIKT är ett personligt och nyanserat alternativ till stora organisationskonsulter och företag inom management development som ofta arbetar mest med hårda värden. Vårt mål är naturligtvis att leverera goda ekonomiska resultat, men vi gör det genom att bidra till en djup och långsiktig förändring som skapar starka, trygga individer och ett bättre företagsklimat. Både i små familjeföretag och stora, internationella koncerner.


Vi skräddarsyr och utvecklar nya koncept som kan appliceras på produktutveckling, organisationsutveckling, nya marknadsmöjligheter eller användas som stöd för att få olika avdelningar på ett företag att samarbeta bättre.


Vi har verktygen för att tänka nytt, tänka om och vidare på ett sätt som gynnar alla. Tillsammans tar vi ditt företag vidare, utan prestige och pekpinnar, med stor kunskap och känsla för just dina behov.

 

Nokia Mobile Phones
SCA
Riks
polisstyrelsen
MacDonalds
SAS
Electrolux
Ericsson

Astra-Zeneca
Cadbury-Schweppes
IFL - Handelshögskolan

Skatteverket

Våra kunduppdrag »