Våra tjänster » Utbildning och tankeverktyg

 

AVSIKTLIG KREATIVITET I OLIKA FORMER OCH KOMBINATIONER

Det finns inget facit till att bli en bättre ledare eller bättre organisation. Ingen manual som fungerar för alla. Men det finns metoder och verktyg som i kombination med vår breda erfarenhet leder framåt, till konkreta resultat.


Vi utbildar i många olika tekniker som steg för steg bygger upp en affärs- eller verksamhetslogik. Som introducerar och tränar upp nya sätt att tänka. Ibland kan det vara så enkelt som att fokusera på en sak i sänder. Eller välja ett konversationsverktyg som sätter känslorna åt sidan för en stund och bara fokuserar på objektiva möjligheter så att man inte säger nej till en bra idé av fel anledning.

Det handlar om allt från effektiv, konfliktreducerande mötesteknik till mer komplexa metoder som hjälper en hel organisation att komma vidare. Ibland räcker det med en kort utbildning, en punktinsats. Men lika ofta handlar det om längre kontakt som leder till större kulturförändringar i er organisation och skapar varaktig förändring.

Vi har ”tankeverktyg” för många olika typer av människor och situationer. Din personlighet och dina mål styr vilka vi använder oss av. Ofta är det en kombination av hela verktygslådan, annars blir det lätt väl fyrkantigt. Vi gillar runda hörn och personanpassade lösningar!

 


 


 
Kontakta oss

Vill du veta hur vi kan hjälpa din organisation?

 

Kontakta oss här!